logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent

oranjetipje pixabay 1567825Op woensdagavond 13 september vindt onze jaarlijkse ledenvergadering plaats. Als deelnemer aan het ANLb en lid van het collectief bent u hierbij van harte welkom! In de uitnodiging vindt u ook de agenda van de avond. Na het formele deel is het woord aan onze nieuwe gedeputeerde bij provincie Gelderland, Harold Zoet.

We zien u graag op de Algemene ledenvergadering op woensdag 13 september bij Hotel Apeldoorn - de Cantharel in Apeldoorn. U bent welkom vanaf 19:45 uur voor een kopje koffie of thee; de vergadering begint om 20:00 uur.

Kwartel gespiegeldWe zijn op zoek naar een officemanager! Als officemanager ondersteun je de directeur en de veldcoördinatoren bij de organisatie van hun werkzaamheden en zorg je ervoor dat op kantoor alles soepel draait. Ben jij een proactieve aanpakker met helikopterview? Houd jij fluitend alle ballen in de lucht in een zeer divers takenpakket? Dan zoeken we jou als onze centrale ondersteuner! In de vacaturetekst lees je meer over de inhoud van de functie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

agrarische natuur is mensenwerkIn Buitenronde verscheen in juni het artikel 'Agrarische natuur is mensenwerk'. ANLb-deelnemer Teunis van de Zandschulp vertelt samen met veldcoördinator Sarah Mampuys over het agrarisch natuurbeheer op zijn percelen. Over maaien van binnen naar buiten en de win-win van 'kruidenrijk' voor bedrijf en natuur.

jacobskruiskruidVeel bermen en weilanden kleuren in deze tijd van het jaar weer geel. Vooral op botanisch percelen kan Jacobskruiskruid echt een probleem worden als het niet tijdig wordt aangepakt. Ervaart u overlast van Jacobskruiskruid op uw botanische percelen, meldt u dit dan bij uw veldcoördinator. Stuurt u bij voorkeur ook een foto mee. We kunnen de situatie in ons werkgebied dan goed in kaart brengen en in overleg met alle partijen werk maken van bestrijding.