logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent
logo transparent

boom hek weilandCollectief Veluwe is op zoek naar een financieel administratief medewerker! Met jouw werk ondersteun je de direceur, projectleiders en veldcoördinatoren bij hun projectadministratie en -verantwoording. Daarbij werk je veel samen met de office manager en onze externe financieel medewerker. Heb jij een opleiding op minimaal MBO-niveau, ben jij cijfermatig sterk en wil jij vanut jouw expertise bijdragen aan het agrarisch natuur- en landschapsbeheer in onze werkgebieden? Bekijk dan hier de volledige vacaturetekst. We Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je sollicitatie graag voor 20 maart!

Afbeelding Brochure 2023

We hebben groen licht voor het aanbieden van nieuwe contracten voor 2023! Eerdere jaren hadden deelnemers nieuwe contracten in november al in huis. Dit jaar liep alles vertraging op doordat het vaststellen van de voorwaarden in het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid veel langer duurde van verwacht. Maar vanaf deze week gaat het aanbieden van de nieuwe contracten dan toch echt van start. Door het opschuiven van verschillende deadlines hebben we hiervoor ook nog even de tijd: tot en met april mogen we nog contracten opstellen of aanpassen.

De beheerpakketten vanaf 2023 zijn vanaf nu in pdf beschikbaar op onze website. Halverwege januari verwachten wij de gedrukte brochure. Deelnemers aan het ANLb krijgen deze per post toegestuurd.

Bent u nog geen deelnemer maar wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van agrarische natuur- en lanschapsbeheer voor uw situatie? Op onze website vindt u meer over de achtergrond van het ANLb en wat er komt kijken bij het afsluiten van een overeenkomst. Neemt u met concrete vragen contact met ons op.

grutto wimengerda.nlCollectief Veluwe is op zoek naar een nieuwe veldcoördinator! Als veldcoördinator adviseer je boeren en particulieren bij het toepassen van agrarisch natuurbeheer en sluit je hiervoor contracten af. Je hebt daarbij een eigen werkgebied onder je hoede. Het werkgebied van onze nieuwe collega ligt aan de westkant van de IJssel, globaal tussen Hattem en Apeldoorn. In deze regio ligt het accent op weidevogelbeheer en de natuurkwaliteit in kleinschalige landschappen. Heb jij vanuit je opleiding kennis van bos- en natuurbeheer of landbouw en affiniteit met agrarische bedrijven? Lees dan vooral de volledige vacaturetekst en neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met ons op!

Jan SlagboomJan Slagboom, coördinator van weidevogelgroep Randmeerkust, is verkozen tot Gelderse boerenlandvogelvrijwilliger 2022. Jan zet zich al sinds 2016 in voor weidevogels aan de Randmeerkust. Een artikel over zijn nieuw verworven titel en over zijn werk voor de weidevogels verscheen in op 30 november op locomediagroep.nl. U vindt het artikel via deze link.